Wie zijn wij?

Vanuit zijn woning in Akmarijp begon Eddy Haven 2003 zijn bedrijf. De zaken namen een snelle vlucht en om ook de zakelijke markt goed te kunnen bedienen werd elk jaar het materieel verdubbeld. Al snel kampte het bedrijf met ruimtegebrek.

Om aan dat opslagprobleem een einde te maken verkaste Eddy in 2004 naar Joure, en sinds 2012 naar de Eurolaan in Heerenveen. Inmiddels werkt hij samen met zijn partner Jildou Veldstra, die in 2008 toetrad tot het bedrijf. Voorheen was Jildou werkzaam in de horeca en sales & events, haar expertise sluit dus naadloos aan op de core business van Haven Evenementen Service.   

 

Haven Evenementen Service verzorgt naast veel grote evenementen door het hele land (waaronder popconcerten in Gelredome en Ahoy) ook eigen evenementen zoals diverse popfestivals in Skarsterlân.

 

Eigen biertapontwikkeling

Eddy Haven is van oorsprong onderhoudsmonteur en dat maakt hij nog steeds te gelde. Alle biertappen ontwierp en produceerde hij zelf. De biertappen zijn gebruiksvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig en identiek in afmetingen en design. Diverse bierbrouwerijen maken regelmatig en graag gebruik van zijn moderne biertappen. Ook werd de raptap door Eddy doorontwikkeld: een zeer snelle biertap waarmee je in een handomdraai 24 biertjes tegelijkertijd kunt tappen. Dit ontwerp wordt nu ook door de brouwerijen gebruikt. 

 

Medewerkers

Haven Evenementen Service werkt met eigen medewerkers en met ZZP'ers die actief zijn voor het bedrijf. Alle medewerkers zijn goed opgeleid, worden regelmatig bijgeschoold en  beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid, gastheerschap, communicatie, hygiëne, het product bier en de technologie van biertapinstallaties.

 

Wagenpark

Haven Evenementen Service beschikt over een eigen wagenpark dat voldoet aan de Euro 5 milieunormen.

 

 

haven vrachtwagens
Haven vrachtwagens
 

 

Oud en Nieuw XXL party Joure
FD Gazellen Award
Promo Film
Haven Evenementen Service Heerenveen
Haven top randje
Haven kop
Haven kop
Eurolaan 8, 8447 SM Heerenveen
Tel: (0513) 62 71 35
b.g.g. 06 - 22 39 11 18
Twitter Haven Heerenveen
Facebook Haven Heerenveen / Nijehaske (Heerenveen)